Bedrijfsarrangementen
Divider Herberg De Swaen

Een borrel, diner of swingend bedrijfsfeest in Herberg De Swaen

Wilt u een succes vieren met uw werknemers? De jubilarissen laten stralen? Of zoekt u een groene en waterrijke locatie voor uw bedrijfsborrel of personeelsfeest; weg van de stress en de hectiek? Denk dan aan Herberg De Swaen aan de Waaldijk in Vuren. Kies één van onze bedrijfsarrangementen. Scherp geprijsd en speciaal samengesteld voor gezelschappen van 30 tot 100 personen.

Wilt u een arrangement op maat? Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.


Bedrijfsborrel Gorinchem Vuren

Arrangement 1: Borrel & receptie

Maak een jubilaris het stralende middelpunt. Of vier bijvoorbeeld de succesvolle lancering van een nieuw product. Boek het Borrel & receptie-arrangement van Herberg De Swaen. We ontvangen alle genodigden in stijl met een bruisend aperitief bij de open haard. Er staat een speciaal geselecteerd drankenbuffet klaar met onder meer Bier, wijn en fris. Tijdens het feestelijke samenzijn serveren we 4 keer diverse hapjes.

Duur: 3 uur
All-in-prijs: € 19,50 pp

Boek arrangement 1

Arrangement 2: Feesten in de disco

Opzwepende ritmes, wiegende heupen en imposante luchtgitaarsolo’s. Met het Feesten in de disco-arrangement is uw bedrijfsfeest gegarandeerd een hit. We ontvangen iedereen met een glas bubbels in onze gezellige feestruimte. Laat uw favoriete muziek uit onze geluidsinstallatie schallen of huur een dj in. Als u wilt, draait onze huis-dj de menigte in hogere sferen. Wij tracteren de inwendige mens op bier, wijn of fris en we gaan 5 keer rond met hapjes.

Duur: 4 uur
All-in-prijs: € 25,- pp

Boek een feest in de disco

Bedrijfsborrel Gorinchem Vuren

Bedrijfsborrel Gorinchem Vuren

Arrangement 3: Diner

Boeiende gesprekken, lekker eten en genieten van een goed glas. Bij Herberg De Swaen is het gezellig tafelen. Kies voor een 5-gangen walking diner of een 3-gangen diner aan tafel.

Aan elk diner gaat een amuse met ons huisaperitief vooraf. Tijdens het diner schenken we bier, wijnen fris. We sluiten we af met koffie en bonbons

Duur: 4 uur
All-in-prijs: € 52,50 pp

Maak een afspraak


Arrangement 4: Eten & feesten

Heerlijk eten en dan lekker uit je bol op de dansvloer. Zo organiseert u een onvergetelijk bedrijfsfeest aan de Waaldijk in Vuren. We ontvangen uw gezelschap met een bruisend aperitief. Daarna geniet u van een 5-gangen walking diner met een drankenbuffet van bier, wijn en en fris. Sluit de avond af in de feestzaal op de beats van onze huis-dj. Daarbij serveren nog een hapje en drankjes.

Duur: 6 uur
All-in-prijs: € 85,- pp

Let's dine & dance

Bedrijfsborrel Gorinchem Vuren

Herberg De Swaen

Herberg de Swaen
Waaldijk 65
4214 LC, Vuren

Alle dagen geopend voor feesten en gezelschappen. Voor diner vanaf 1 persoon open op vrijdag en zaterdag vanaf 18:00.

T. 0183 - 630412
E. info@herbergdeswaen.nl