Restaurant
Divider Herberg De Swaen

Herberg De Swaen verrast en verwent de inwendige mens

Tijd en aandacht. Dat maakt samen zijn bijzonder. Dat zorgt voor kwaliteit. Die ingrediënten en de beste, hoofdzakelijk biologische producten van die dag vindt u terug in onze menu's. U heeft keuze uit vlees, wild gevangen vis en vegetarische gerechten. En het menu verandert per dag. Daarmee stellen we hoge eisen aan de creativiteit van onze koks. Hun kookkunst oogst lof. Onze gasten verkozen De Swaen tot Regiotopper in de restaurantgids Wining & Dining.

Bekijk onze menu's


Haardvuur bij Restaurant 't Swaentje

Proef het leven bij De Swaen in Vuren

In de wintermaanden knappert het hele weekend een haardvuur in onze lounge. Dat sfeerelement wordt in de zomermaanden overgenomen door de zingende vogels rond het terras. Op deze tonelen organiseert Herberg de Swaen diverse activiteiten zoals proeverijen en speciale diners. 

Geniet elk weekend vanaf 20.00 uur van een proeverij met lekkere kazen. Of verwen uw smaakpapillen liever met een selectie van onze zoete lekkernijen en diverse (dessert)wijnen. Bent u een liefhebber van volle en krachtige smaaktonen? Proef dan ons uitgebreide assortiment Ierse whisky’s en onze heerlijke wijnen. Uiteraard zorgen wij daarbij voor lekkere hapjes uit eigen keuken.

We begroeten u komend weekend graag aan de Waaldijk in Vuren. Wilt u meer weten over onze collectie whisky en wijn?

Maak een afspraak


Kaas
Tuin
Wijnproeverij

Herberg De Swaen

Herberg de Swaen
Waaldijk 65
4214 LC, Vuren

Alle dagen geopend voor feesten en gezelschappen. Voor diner vanaf 1 persoon open op vrijdag en zaterdag vanaf 18:00.

T. 0183 - 630412
E. info@herbergdeswaen.nl